96881 - DCC Sound elektrische locomotief SBB Re 4/4 I 401, periode III

Exclusief PIKO model voor Arwico, Zwitserland

Met de nieuw ontworpen modellen van de legendarische Re 4/4 I biedt PIKO na de veelgeprezen elektrische locomotief Ae 4/7 opnieuw een SBB-klassieker aan in uitstekende kwaliteit als HO-model.

Het PIKO-model van deze markante elektrische locomotief uit Zwitserland overtuigt door de fijnste lak- en bedrukking, de exacte uitvoering van de bijzondere behuizingsvorm, los aangebrachte handgrepen, scherp gegraveerde draaisteldeksels en filigrane metalen stroomafnemers. Het Zwitserse lichtsein wijzigt afhankelijk van de rijrichting met behulp van LED's. De standaard Ingebouwde cabineverlichting en de rijrichtingafhankelijk werkende sluitlichten zijn digitaal schakelbaar met een PluX22-decoder. Als extra detail beschikt de Re 4/4 I van PIKO over verlichting van de stuurtafel.

De vijfpolige motor met twee vliegwielen zorgt voor uitstekende rijeigenschappen. Het zware model met twee antislipbanden voor hoge trekkrachten heeft een Plux22 digitale interface volgens NEM 658 en is voorzien  originele sound met een grootst mogelijke luidspreker. Remslangen voor montage achteraf worden meegeleverd.

 

© 2024 Philotrain
Handcrafted Fine Scale Brass Models