Welkom bij Philotrain

IN MEMORIAM
Op 20 september 2021 is op 90-jarige leeftijd Luud Albers overleden. Ondanks de hoge leeftijd die hij mocht bereiken, is zijn overlijden een groot verlies. Wij zullen hem missen als een bijzonder fijn mens en als onuitputtelijke bron van historisch beeldmateriaal en informatie. Vanaf eind jaren 1970 hadden wij regelmatig contact   met Luud Albers en uiteindelijk is daar een hechte vriendschap uit ontstaan. Vele projecten van Philotrain zouden zonder zijn kennis van historie en details niet zijn verschenen. Hij ruste in vrede.

 

Philotrain is een merk van Scaletrading. Onder de merknaam Philotrain bieden wij verschillende onderdelen aan voor de zelfbouwer in de schaal 0 (1/43.5). In het verleden (tot 2019) werd ook een groot programma onderdelen vervaardigd in de schaal H0 (1/87). In de onderdelenlijst treft u nog een klein aantal veel gevraagde Philotrain H0 onderdelen aan.

In onze webshop treft u verschillende handvervaardigde Philotrain modellen aan in de schalen 0 (1/43,5) en H0 (1/87).

Er zullen geen nieuwe modellen meer verschijnen bij Philotrain. Wij richten ons nog uitsluitend op de verkoop van Philotrain occasions en messing onderdelen in onze webshop.

Productieoverzicht
Er bestaat een overzicht (PDF) van alle modellen die Philotrain van 1972 t/m 2020 heeft geproduceerd. Via "deze link" kunt het overzicht openen en downloaden.

© 2021 Philotrain
Handcrafted Fine Scale Brass Models