Welkom bij Philotrain

Philotrain is een merk van Scaletrading. Onder de merknaam Philotrain bieden wij diverse onderdelen aan voor de zelfbouwer in de schaal 0 (1/43.5). In de onderdelenlijst treft u tevens een aantal veel gevraagde Philotrain H0 (1/87) onderdelen aan, alsmede een aanbod kleine gereedschappen.

Bekijk en bestel de laatste uitgave van de Philosophie via deze link!

In onze webshop treft u verschillende handvervaardigde modellen aan in de schalen 0 (1/43,5), I (1/32) en H0 (1/87) van Philotrain en andere kleinserie fabrikanten.

Er zullen geen nieuwe modellen meer verschijnen bij Philotrain. Wij richten ons nog uitsluitend op de verkoop van occasions van handvervaardige modellen van Philotrain en andere kleinserie fabrikanten in onze webshop. Daarnaast bieden wij messing onderdelen aan voor de zelfbouwer in onze onderdelen shop.

Productieoverzicht
Er bestaat een overzicht (PDF) van alle modellen die Philotrain van 1972 t/m 2020 heeft geproduceerd. Via "deze link" kunt het overzicht openen en downloaden.

 

YOUTUBE
Op ons Youtube kanaal kunt u video´s bekijken van spoorse onderwerpen, zowel over modelspoor als over onderwerpen uit het grootbedrijf. Klik op het logo om naar Youtube te gaan.

© 2024 Philotrain
Handcrafted Fine Scale Brass Models